• Compact en slim printen met krachtige resultaten
  • Verander snel van labels met het nieuwe ontwerp voor labelverwerking
  • Ongeëvenaarde beveiliging en intuïtieve installatie en bediening
  • Eenvoudig te installeren, gebruiken en beheren

ZD411 2-inch desktop printers

Je hebt verbeterde functies, beveiliging, technologie van de volgende generatie en beheermogelijkheden nodig om slimmer te werken en meer te bereiken. Dit alles krijg je met de compacte, 2-inch ZD411 desktopprinters van Zebra, ontworpen om bijna overal te passen. Met een nieuwe architectuur en de Print DNA-software suite bieden ze verbeterde verwerkingskracht, ongeëvenaarde beveiliging en intuïtieve installatie en bediening. Verander snel van labels met het nieuwe ontwerp voor labelverwerking en voeg mogelijkheden toe met verschillende opties. Zo kun je draadloze mogelijkheden toevoegen met optionele pakketten. Als uitbreiding van de bewezen ZD400-serie zijn ze klaar om jarenlang foutloos te presteren.

Krachtig printen met intuïtieve bediening

Technologie evolueert voortdurend, en zo ook je bedrijfsbehoeften. De Zebra ZD411 printers zijn klaar om met je mee te groeien. Met een krachtige nieuwe processor kun je meer taken uitvoeren en meer handelingen tegelijkertijd uitvoeren. Geavanceerde functies en opties, waaronder field-upgradeable labelverwerking en draadloze kits, maken ze onderscheidend.

ZD411-printers hebben vijf LED-pictogrammen waarmee je direct kunt zien wat er nodig is om je printers operationeel te houden, van het aanvullen van labels tot het oplossen van printerproblemen. De geavanceerde gebruikersinterface met drie knoppen vervangt de typische interface met één knop/één lampje die vaak voorkomt bij desktopprinters.

Eenvoudig te installeren, gebruiken en beheren

Met de Print DNA-software suite van Zebra zijn ZD411-printers eenvoudig te integreren, eenvoudig te bedienen en kunnen ze lokaal of op afstand worden beheerd via een op het web gebaseerd dashboard. Ze zijn ontworpen om mee te evolueren met technologie met een innovatieve architectuur die toekomstige afdrukken en opkomende toepassingen mogelijk maakt om jouw workflows op hoog niveau te houden.

Eenvoudig labels wisselen

Gekleurde aanraakpunten en een nieuw ontwerp voor labelverwerking leiden je door snelle wisseling van type labels om printers operationeel te houden en medewerkers aan het werk te houden. Vervang lint intuïtief en snel met minder rommel, gedoe en trainingsuren en minder gesprekken met de IT-afdeling.

Meerdere modellen van de Zebra ZD411

Flexibiliteit voor bijna elke gebruikssituatie. Verkrijgbaar in directe thermische, thermische overdracht en gezondheidszorgmodellen ondersteunen Zebra ZD411-printers bijna elke 2-inch printtoepassing.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zebra ZD411

Ontketen krachtige prestaties met de Zebra ZD411. Een compacte, geavanceerde desktopprinter ontworpen voor duurzame efficiëntie. Revolutionaire functies, intuïtieve bediening en draadloze connectiviteit, alles in één.

Offerte aanvragen

close