• Snel labels printen
  • Intuïtieve gebruikersinterface
  • Direct uit de doos te gebruiken
  • Ideaal voor transport en logistiek, productie, retail en zorg

Zebra ZD220 Desktop Printer

Niet alle printers zijn gelijk, vooral de basismodellen niet. Om kosten te verlagen, worden waardeprinters vaak gebouwd met minder dure componenten. Velen presteren niet goed onder zwaardere werklasten, veroorzaken vertragingen en downtime voor reparaties, en moeten na slechts enkele jaren gebruik worden vervangen. In plaats van het budget te sparen, blijven klanten achter met meer kosten en gedoe.

Snel aan de slag

De ZD220 is eenvoudig te installeren en direct uit de doos te gebruiken. USB-connectiviteit zorgt voor universele interoperabiliteit. Vervang eenvoudig oudere printers met ZPL, EPL of niet-Zebra commandotalen. En media-wisselingen worden versneld met het OpenACCESS™-ontwerp van Zebra. Ideaal voor gebruik in transport en logistiek, lichte productie, retail en zorgtoepassingen om verschillende tickets, tags, passen, labels en bonnen te printen.

Basisfuncties voor eenvoudige bediening

Deze 4-inch printer produceert labels snel, met 4 inch per seconde, om je workflow soepel te houden. Meer geheugen stelt je in staat om meer lettertypen en afbeeldingen op te slaan. Een enkele LED-indicator en een enkele knop voor voeden/pauzeren maken het eenvoudig om te bedienen en de status van de printer te identificeren. Kies uit modellen voor directe thermische of thermische overdracht, en voeg een optionele, fabriek-geïnstalleerde afscheurinrichting toe. De Zebra ZD220 is voorzien van Print DNA Basic, een kernset van softwaretoepassingen en mogelijkheden voor een kosteneffectieve en betrouwbare printervaring.

Met de ZD220 kies je voor krachtige prestaties, duurzaamheid en een betrouwbare printoplossing die voldoet aan je afdrukbehoeften, zonder in te leveren op waarde.

Specificaties ZD220

Resolutie203 dpi/8 dots per mm
Afmeting Thermal Transfer: 267 mm L x 197 mm W x 191 mm H Direct Thermal: 220 mm L x 176 mm W x 151 mm H
Printsnelheid102 mm per second
Gewicht1,1 kg
Geheugen128 MB Flash; 128 MB SDRAM
Operating temp4.4° to 41° C

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zebra ZD220

Optimaliseer je afdrukervaring met de Zebra ZD220. Met betrouwbare prestaties, eenvoudige bediening en alles in een compact desktopmodel. Print slim, print efficiënt met Zebra’s geavanceerde technologie voor moeiteloos labelen en afdrukken.

Offerte aanvragen

close