• Efficiëntie onderweg: Verhoog je productiviteit met duurzame, mobiele afdrukoplossingen.
  • Duurzaam printen: Omarm linerless media voor milieuvriendelijk afdrukken en verminderd afval.
  • Geoptimaliseerde prestaties: Verbeter je afdrukervaring met consistente kwaliteit, efficiënt energiegebruik en betrouwbare connectiviteit.

ZQ511 / ZQ521 Mobiele labelprinters

Betreed een wereld van uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbaarheid, speciaal ontworpen voor de meest veeleisende omgevingen.

De vernieuwde ZQ500-serie van Zebra gaat nog verder in robuustheid. Ontmoet de topklasse Zebra ZQ511 en ZQ521 mobiele printers, inclusief RFID-modellen, die ongeëvenaarde mobiele afdrukmogelijkheden bieden voor diverse branches. Deze printers zijn niet alleen ontworpen om te overleven; ze gedijen in zware, veeleisende omstandigheden. Van aanzienlijke vallen tot ongelukken en extreme omgevingsfactoren, deze printers doorstaan alles wat je op mobiele werkplekken kunt tegenkomen. Met extra functies, verbeterde duurzaamheid en een ontwerp volgens militaire normen, werkt deze printer net zo hard als jij.

Print ontvangsten, RFID-tags, labels en linerless

Optimaal voor on-demand ontvangstafdrukken in printbreedtes van 3 inch/72 mm en 4 inch/104 mm, gaan de Zebra ZQ511 en ZQ521 labelprinters nog een stap verder door verschillende labels af te drukken, inclusief UHF RFID-tags voor al je traceerbehoeften. Als pionier in de RFID-mobiliteit biedt Zebra met deze mobiele printers de mogelijkheid om onderweg RFID-labels af te drukken en te coderen, wat fouten vermindert en efficiëntie vergroot.

Robuust. Betrouwbaar. Ontworpen om te weerstaan

Een mobiele printer die serieus misbruik kan weerstaan, dat is wat je nodig hebt. Gecertificeerd volgens MIL-STD 810G voor vallen en schokken, en getest volgens de IEC68-2-32-specificatie om 1300 tuimelingen vanaf 1 meter te doorstaan, overtreffen de Zebra ZQ511 en ZQ521 mobiele labelprinters ruimschoots de gemiddelde mobiele printer. De IP54-classificatie biedt standaard bescherming tegen binnendringen van vaste en vloeibare stoffen, zonder de noodzaak van een beschermende hoes.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we een optionele exoskeletbehuizing die onze standaard valtesten verhoogt van 2 meter naar 3 meter en de IP-classificatie verbetert naar IP65. De nieuwe overmolding draagt bij aan een verlengde levensduur en zorgt ervoor dat jouw ZQ500 mobiele labelprinter er gedurende de levensduur van de printer net zo goed uitziet als hij presteert. Welkom in de wereld van compromisloze prestaties en duurzaamheid.

Specificaties ZQ500 series

Resolutie203 dpi/8 dots per mm
Memory256MB RAM, 512MB Flash (standard) 8MB RAM, 64MB Flash (user available)
PrintsnelheidTot 5 in./127 mm per seconde
Print lengteMaximum: 39 in.
GewichtZQ511: 1.39lbs/0.63 kgs ZQ521: 1.73lbs/0.79 kgs
Geschikt voorApple® iOS, Android™ and Windows®

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zebra ZQ511 / ZQ521

Ontketen de kracht van de ZQ511 en ZQ521 mobiele labellprinters. Duurzaam en betrouwbaar in elke omgeving. Ervaar topprestaties, van onberispelijke afdrukkwaliteit en verbeterde Bluetooth connectiviteit, waardoor je medewerkers productiever worden.

Offerte aanvragen

close