• Verkrijgbaar met snoer, snoerloos Bluetooth en snoerloos STAR met displayoptie
  • 1D/2D barcodes, Direct Part Marking (DPM) en labelgedrukte codes
  • Water- en deeltjes afdichtingclassificatie: IP65 en IP67; 10 miljoen triggers
  • Ontwerp met zwaartepunt in het midden
  • Toegewijde verlichting voor DPM-codes en autofocus systeem

PowerScan 9600 DPX

Ontdek de PowerScan 9600 DPX. Een industriële handheld scanner die voorop loopt in direct part marking traceerbaarheid. Robuust en evenwichtig in ergonomie, is dit apparaat zorgvuldig ontworpen voor veeleisende omgevingen, terwijl het de dagelijkse werklast van medewerkers verlicht.

DPM scan direct part marking in manufacturing

Duurzaamheid voor uitdagende omgevingen

Ervaar de ultieme robuustheid van de PowerScan 9600 DPX, gebouwd om de zwaarste omstandigheden te trotseren. Het ergonomische ontwerp, met evenwichtig gewicht, vermindert de stress voor operators, waardoor dagelijkse taken moeiteloos verlopen.

DPM-technologie

Specifiek ontwikkeled voor Direct Part Marking (DPM), scant de 9600 DPX-serie codes rechtstreeks op items voor optimale traceerbaarheid. Met onze gepatenteerde 4D-technologie past de scanner zich automatisch aan verschillende markeertechnologieën aan, zonder afzonderlijke configuraties voor elke toepassing.

Direct part marking DPM scanner

Draadloos opladen

Profiteer van het draadloze oplaadsysteem van Datalogic dat inductieve oplaadtechnologie gebruikt. Hierdoor worden veelvoorkomende problemen met vuile, gebogen of gebroken batterijcontacten geëlimineerd, wat cruciaal is voor betrouwbare prestaties in industriële en Retail omgevingen.

Verbeterde mobiliteit & productiviteit

Het draadloze model van de Datalogic PowerScan 9600 DPX optimaliseert de operationele efficiëntie en veiligheid met geavanceerde Bluetooth 5.0 of het STAR Cordless System™ van Datalogic. De modulaire basis/oplader biedt diverse interface-opties voor naadloze integratie met uw systemen.

Ontgrendel het volledige potentieel van uw traceerbaarheidsprocessen met de PowerScan 9600 DPX, waar duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid samenkomen voor optimale resultaten.

Specificaties

Afmetingen19,8 x 14,0 x 7,9 cm
Drop specsBestand tegen 50 vallen van 2,5 m @ 20 °C en 50 vallen van 2 m @ -20 °C
Operating temperatuur-20°C tot 50°C
BeschermingsgraadIP67 en IP65
GewichtPD9630-DPX: 316.2 g / PBT9600-DPX: 434.6 g / PM9600-DDPX: 462.5 g

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

PowerScan 9600 DPX

Met de PowerScan 9600 DPX bereik je volledige traceerbaarheid in productie, transport & logistiek en retail. Een robuust toestel met een IP65- en IP67-classificatie die bestand is tegen vallen van 2,5 m op hard beton en met een trigger die is getest op weerstand tot 10 miljoen slagen.

Offerte aanvragen

close