• Superieure scanning met verbeterde lineaire beeldtechnologie
  • Leest diverse barcodes, van hoge dichtheid tot beschadigde codes
  • Handige ‘soft line viewfinder’ en ‘Green Spot’-technologie voor eenvoudig en nauwkeurig scannen
  • Draadloos opladen voor maximale flexibiliteit en betrouwbaarheid

Gryphon 4200 Serie

Ontdek de Gryphon 4200-serie, Datalogic’s premium handheld imagers die zijn ontworpen om toegevoegde waarde te bieden voor zowel bekabelde als draadloze toepassingen met 1D-barcodes. De de Gryphon 4200-serie barcode scanners bieden verbeterde lineaire beeldtechnologie, ongeëvenaarde ergonomie en uitstekende scanprestaties. De geavanceerde lineaire beeldvormers maken het vastleggen van barcodes van dichtbij tot veraf mogelijk, inclusief hoge-dichtheid en lage-resolutiecodes, moeilijk leesbare, slecht geprinte of beschadigde barcodes, en zelfs barcodes van mobiele apparaten.

Gebruiksvriendelijk voor maximale efficiëntie

Dankzij de Motionix™-technologie schakelen de Gryphon 4200-scanners automatisch over naar de ‘klaar om te lezen’-scanmodus. De ‘soft line viewfinder’ maakt het richten van de code eenvoudig voor de operator, terwijl de ‘Green Spot’ directe goed-lees feedback geeft, zelfs in uitdagende omgevingen.

Eenvoudig schoon te maken

In lijn met de noodzaak om scanners regelmatig schoon te maken en te desinfecteren, zijn de Gryphon 4200-scanners uitgerust met Disinfectant-Ready behuizingen. Deze behuizingen weerstaan dagelijkse reiniging met harde desinfecterende oplossingen, ideaal voor gezondheidszorgomgevingen.

Draadloze communicatie en draadloos opladen

Kies tussen Bluetooth® draadloze technologie (GBT-modellen) of smalbandradio-communicatie met Datalogic’s STAR Cordless System™ (GM-modellen). Gryphon 4200 biedt maximale flexibiliteit met draadloos opladen via inductieve oplaadtechnologie, waardoor onderhoudsvrije, continue 24/7 activiteiten mogelijk zijn, zonder onderbrekingen voor reiniging en reparatie. Verlaag uw totale eigendomskosten en geniet van betrouwbare prestaties op het hoogste niveau.

Specificaties Gryphon 4200

Dimensies16,6 x 6,8 x 10,9 cm
Gewicht163.0 g (corded models) 235 g (cordless models, battery included)
Operating temperature0 tot 50 °C
Storage temperature-20 tot 70 °C

Offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Datalogic Gryphon 4200

Ontdek de Gryphon 4200 Serie, premium handheld scanners die uitblinken in superieure scanning en ongeëvenaarde ergonomie. Met geavanceerde functies zoals draadloos opladen en een desinfecteerbare behuizing, bieden ze maximale efficiëntie voor toepassingen met 1D barcodes.

close