• Geavanceerde prestaties voor snel en betrouwbaar printen
  • Eenvoudige integratie in bestaande workflow processen
  • Verbeterde productiviteit dankzij real-time zichtbaarheid en automatisering van software-updates
  • Draadloze connectiviteit voor flexibel gebruik en continue productiviteit
  • Efficiënte kostenbeheersing door minimalisatie van downtime en optimalisatie van onderhoud

Ontdek de PC45 Direct Thermal and Thermal Desktop Printer van Honeywell

Stap in de wereld van geavanceerde printoplossingen met de PC45 Direct Thermal and Thermal Desktop Printer van Honeywell. Onze volgende generatie desktopprinters zijn ontworpen om krachtige prestaties te leveren, betrouwbare connectiviteit te bieden en naadloos te integreren in je dagelijkse workflow.

Krachtige prestaties en betrouwbare connectiviteit

Met een groot touchscreen, ondernemingsniveau robuustheid en een scala aan nieuwe ontwerptoebehoren, biedt de PC45 alles wat je bedrijf nodig heeft om efficiënter te werken en succesvol te zijn. Of je nu investeert in nieuwe oplossingen of zoekt naar een betrouwbaar platform om je bestaande processen te verbeteren, de PC45 staat voor je klaar.

Efficiëntie en kostenbeheersing

Het Honeywell Printer Edge™ platform biedt je een gecentraliseerd beheersysteem waarmee je real-time zichtbaarheid hebt, automatische software-updates ontvangt en je printer netwerk veilig kunt houden. Dit betekent minder downtime, meer efficiëntie en betere kostenbeheersing.

Altijd verbonden en productief

Blijf verbonden met Wi-Fi 5 en Bluetooth 5.1 LE, waardoor je altijd en overal productief kunt blijven. Met optionele sensoren die aangeven dat de labels of het druklint bijna op is, kun je het onderhoud van je printers stroomlijnen en onnodige stilstand vermijden.

Voordelen Honeywell PC45

Honeywell Operational Intelligence biedt bruikbare inzichten in kritieke gebieden zoals mobiliteitsapparaten, printer gebruik en netwerkconnectiviteit. Deze inzichten kunnen worden omgezet in geautomatiseerde workflows die workflowprocessen optimaliseren voor meer productiviteit.

Honeywell Printer Edge is een slim en verbonden printerplatform met eenvoudige installatie, kwalitatieve output, verbeterde beveiliging en de eenvoud van een enkele softwaretoolkit voor je al je printers. Geoptimaliseerde waarschuwingen voor laag label- en laag lintverbruik voorspellen en verminderen downtime en een nieuw assortiment aan accessoires ondersteunt verschillende printmogelijkheden.

Specificaties

ResolutieAt 203 dpi: 8 dots/mm At 300 dpi: 12 dots/mm
AfmetingPC45D: 168 mm L x 181.3 mm W x 215.6 H PC45T: 179.6 mm L x 212.9 mm W x 285.5 H
PrintsnelheidAt 203 dpi: 2ips up to 8ips At 300 dpi: 2ips up to 6ips
GewichtPC45D: 1.8 kg (4 lbs) PC45T: 2.7 kg (5.9 lbs)

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Honeywell PC45

Ontdek de kracht en veelzijdigheid van de PC45 Direct Thermal and Thermal Desktop Printer van Honeywell. Met zijn robuuste prestaties, naadloze integratie en betrouwbare connectiviteit is de PC45 de ideale keuze voor moderne printbehoeften.

Offerte aanvragen

close