• Valbestendig: overleeft vallen van 1,8 m en 1.000 tuimelingen van 0,5 m
  • Met IP54-classificatie tegen het binnendringen van stof en vocht en functioneert bij -20°C tot 55°C
  • Verwissel baterijen snel zonder de printer uit te schakelen of de connectiviteit te verliezen.
  • Beheer al je printers via een centrale software tool
  • Inclusief data analytics voor proactief onderhoud en vervanging

Mobiele printer LNX3

Verhoog de productiviteit, verbeter het voorraadbeheer en de klantenservice door jouw medewerkers een voorsprong te geven in uitdagende werkomgevingen om je operationele doelen te bereiken.

De LNX3 mobiele label- en bonprinter brengt de kracht en betrouwbaarheid van Honeywell printers naar een duurzame, lichtgewicht, direct thermische printer die voldoet aan de specificaties van de industrie. Deze drie-inch, functierijke, high-capacity label- en bonprinter biedt de juiste technologie voor de snel veranderende werkomgevingen van jouw bedrijf!

Mobile Labelprinter warehouse

Labels printen waar je maar wilt

Compact genoeg om te dragen of te gebruiken tijdens een volledige werkdag en print tot snelheden van 5 IPS. De LNX3 ondersteunt ook grote volumes in langere intervallen, wat zorgt voor meer productiviteit. Blijf printen in veeleisende omgevingen met een duurzame 2800 mAH hot-swap batterij die zorgt voor verlengde bedrijfs- en standby-tijd.

Maak moeiteloos verbinding met MFi, NFC-koppeling en zowel Bluetooth- als Wi-Fi-opties. Print vanaf bijna elk apparaat met compatibiliteit voor Windows, iOS en Android. Vergroot mobiliteit en mogelijkheden met optionele accessoires, waaronder een IP54-behuizing met riemclip of schouderriem, batterijlader, reservebatterij en meer.

De LNX3 is gecertificeerd volgens IP54, bestand tegen stoten tot 0,5 m (1,5 ft) en vallen tot 1,8 m (5 ft) met beschermende behuizing voor maximale duurzaamheid. Aangedreven door een 2800mAH hot-swap batterij, kan de batterij eenvoudig worden verwisseld zonder connectiviteit te verliezen of de printer opnieuw in te stellen.

Mobile Labelprinter retail

Eenvoudig configureren

PrintSet MC is een applicatie voor het snel en eenvoudig configureren van Honeywell printers vanaf een iOS of Android apparaat. De applicatie communiceert met de printer via Bluetooth of een netwerkverbinding en leest en schrijft printerconfiguratie-informatie. PrintSet MC is compatibel met alle printers van het Honeywell Printer Edge platform, waaronder LNX3, RP2f, RP4f, PD45, PM45, PM45C, PX940, PX45, PX65 en anderen.

Download configuratie guide

Specificaties LNX3

Resolutie203 dpi
AfmetingH x B x D: 137 mm x 117 mm x 55 mm
Printsnelheid50 - 127 mm/s (2-5 in per second)
BarcodesAll major 1D/2D barcodes
Gewicht0,5 kg
BeschermklasseIP54

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Honeywell LNX3

Met de Honeywell LNX3 mobiele printer haal je een krachtige, maar ook compacte en robuuste oplossing binnen voor efficiënte labelprinting, waar je ook bent.

Offerte aanvragen

close