• Slank, lichtgewicht en explosieveilig
  • ATEX-gecertificeerd voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen
  • Met FlexRange lange-afstands opnametechnologie
  • Optionele scanhendel voor scannen met pistoolgreep
  • Met LTE-Advanced voor snelheden tot 300 Mbps
  • Inclusief Mobility Edge™

Veilig en efficiënt werken met de Honeywell CT60 ATEX mobiele computer

De Honeywell CT60 ATEX mobiele computer is speciaal ontworpen om maximale uptime te bieden en de productiviteit te verhogen in explosiegevaarlijke omgevingen. Gebaseerd op het krachtige Mobility Edge platform, biedt deze mobiele computer een betrouwbare en toekomstbestendige oplossing, perfect voor sectoren waar veiligheid cruciaal is.

Dankzij de geavanceerde netwerkconnectiviteit kan de CT60 ATEX snel en eenvoudig grote bestanden overdragen, video streamen en toegang op afstand bieden. Hierdoor kunnen gebruikers realtime informatie delen en ontvangen, wat leidt tot verbeterde efficiëntie in bedrijfsprocessen.

Een opvallend kenmerk van de CT60 ATEX is de FlexRange technologie, die in staat is om zelfs de meest beschadigde barcodes probleemloos en accuraat te scannen. Dit maakt het apparaat ideaal voor uitdagende omgevingen waar barcodes vaak beschadigd of vervaagd zijn.

De CT60 ATEX heeft een krachtige batterij die voldoende vermogen levert voor een volledige werkdag, waardoor de noodzaak voor frequente batterijwisselingen wordt verminderd. Het robuuste, explosieveilige ontwerp biedt duurzaamheid en valbestendigheid, waardoor het apparaat geschikt is voor veeleisende en gevaarlijke werkomgevingen. Ondanks de robuustheid is de scanner ergonomisch en licht van gewicht, wat zorgt voor comfortabel dagelijks gebruik.

Wat de CT60 ATEX onderscheidt van de standaard CT60 is de ATEX-certificering. Dit betekent dat de CT60 ATEX voldoet aan strenge Europese richtlijnen voor gebruik in explosieve atmosferen, waardoor het veilig is voor gebruik in zones met ontploffingsgevaar. Dit biedt een extra laag van bescherming en zekerheid die essentieel is voor werken in gevaarlijke omgevingen.

De Honeywell CT60 ATEX is een veelzijdige mobiele computer die de productiviteit verhoogt en bedrijfsprocessen optimaliseert. Met functies zoals het Mobility Edge platform, geavanceerde netwerkconnectiviteit, FlexRange technologie en een robuust, explosieveilig ontwerp, biedt de CT60 ATEX een complete en betrouwbare oplossing voor diverse toepassingen in verschillende sectoren, vooral daar waar veiligheid een topprioriteit is.

Specificaties

ATEX Zone Zone 2, Zone 22
ATEX certificatie EPS 19 ATEX 1 118 X
ATEX certificatie gas II 3G Ex ic op is IIC T4 Gc IP64
ATEX certificatie stof II 3D Ex ic op is IIIB T135°C Dc IP64
IP coderingIP67
BluetoothBluetooth 5.0
Schermgrootte (4.7 in) High Definition (1280 x 720)
Opslagcapaciteit 32 GB - Uitbreidbaar met max 512 GB MicroSD
Processor 2.2 GHz Qualcomm® Snapdragon™ 660 octa-core
Accu capaciteit 4040 mAh
Gewicht incl. batterijen 350 gram

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Honeywell CT60 ATEX

De Honeywell CT60 ATEX mobiele computer biedt maximale uptime en stelt gebruikers in staat hun productiviteit te verhogen door sneller en nauwkeuriger te scannen, zelfs in explosiegevaarlijke omgevingen. De explosieveilige scanner is gebouwd op het Mobility Edge platform en beschikt over geavanceerde netwerkconnectiviteit.

Offerte aanvragen

close