Desktop labelprinters bij CaptureTech

Efficiëntie en betrouwbaarheid zijn essentieel in elke professionele omgeving. Bij CaptureTech bieden we een breed assortiment aan desktop printers van merken zoals Zebra en Honeywell, speciaal ontworpen om aan de eisen van diverse toepassingen te voldoen. Deze printers leveren hoogwaardige printoplossingen die jouw dagelijkse werkzaamheden ondersteunen en optimaliseren.

Desktop printers zijn cruciaal voor het verbeteren van administratieve en operationele processen. Of je nu etiketten, tickets of tags moet printen, een betrouwbare printer maakt het verschil in snelheid en nauwkeurigheid. Onze samenwerking met topmerken stelt ons in staat om de nieuwste technologieën en producten van hoge kwaliteit te bieden, zodat jouw bedrijf altijd soepel en efficiënt functioneert.

Of je nu werkt in retail, gezondheidszorg, productie of logistiek, onze desktop printers zijn veelzijdig inzetbaar en dragen bij aan een efficiënter en effectiever werkproces. Bij CaptureTech zijn we toegewijd aan het leveren van printoplossingen die aansluiten op jouw specifieke behoeften en helpen we je bij elke stap van het implementatieproces, van installatie tot onderhoud.

Zebra desktop labelprinter

Waarom desktop lableprinters?

Desktop printers zijn een essentiële tool voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare, efficiënte en veelzijdige printoplossingen. Ze bieden tal van voordelen die bijdragen aan de optimalisatie van jouw dagelijkse bedrijfsprocessen:

  • Compact en Ruimtebesparend: Desktop printers zijn ontworpen om weinig ruimte in te nemen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik op kantoor of in kleinere werkruimtes zonder in te boeten op functionaliteit.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Deze printers zijn eenvoudig te installeren en te bedienen, waardoor je snel aan de slag kunt zonder uitgebreide training. De intuïtieve interfaces en eenvoudige onderhoudsvereisten maken ze toegankelijk voor alle gebruikers.
  • Veelzijdige Toepassingen: Desktop printers kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, van het printen van etiketten en barcodes tot tickets en tags. Ze zijn geschikt voor verschillende sectoren, waaronder retail, gezondheidszorg, productie en logistiek.
Toshiba desktop labelprinter in warehouse

Topmerken: Zebra, Honeywell en Toshiba

CaptureTech werkt nauw samen met de beste merken in de industrie om jou hoogwaardige desktop labelprinters te bieden. Onze selectie omvat topmerken zoals Zebra, Honeywell en Toshiba, die bekend staan om hun betrouwbaarheid, innovatie en prestaties.

  • Zebra: Wereldwijd bekend om hun robuuste ontwerpen en geavanceerde technologieën. Zebra desktop printers leveren uitstekende printkwaliteit en zijn ideaal voor veeleisende omgevingen waar snelheid en duurzaamheid essentieel zijn.
  • Honeywell: Biedt gebruiksvriendelijke desktop printers die betrouwbaarheid combineren met geavanceerde functionaliteiten. Perfect voor diverse toepassingen zoals retail, gezondheidszorg en logistiek, Honeywell printers zijn ontworpen om efficiënte printoplossingen te bieden.
  • Toshiba: Synoniem met kwaliteit en innovatie, Toshiba desktop printers bieden geavanceerde functies en een robuust ontwerp voor intensief gebruik. Ze staan bekend om hun hoge printsnelheden, uitstekende printkwaliteit en lange levensduur.

Onze deskundige selectie van desktop printers van deze merken zorgt ervoor dat jouw bedrijf kan profiteren van betrouwbare en efficiënte printoplossingen die voldoen aan jouw specifieke behoeften.

Labelbenodigdheden: Alles wat je nodig hebt

Bij CaptureTech begrijpen we dat de juiste labelbenodigdheden essentieel zijn voor de optimale werking van jouw desktopprinter. Daarom bieden we een breed scala aan labelmaterialen en accessoires die perfect samenwerken met onze printers en voldoen aan de eisen van verschillende toepassingen.

Onze producten omvatten hoogwaardige palletlabels (SSCC labels), die cruciaal zijn voor het bijhouden van palletinformatie en het stroomlijnen van jouw logistieke processen. Daarnaast bieden we thermotransfer inktlinten die zorgen voor scherpe, duurzame afdrukken, ideaal voor langdurige opslag en ruwe omstandigheden.

Voor magazijnbeheer hebben we datastrips voor insteeklabels die een eenvoudige en efficiënte manier bieden om schappen en rekken te labelen, evenals veelzijdige magazijnlabels (multilabels) voor verschillende doeleinden zoals locatielabels en identificatielabels. Voor bedrijven die geavanceerde trackingmogelijkheden nodig hebben, bieden we ook RFID labels die zorgen voor nauwkeurige en betrouwbare gegevensverzameling.

Onze uitgebreide selectie van labelbenodigdheden zorgt ervoor dat je altijd de juiste materialen en accessoires bij de hand hebt om jouw printoplossingen optimaal te benutten, waardoor jouw bedrijfsprocessen soepel en efficiënt verlopen.

Printer Protect

Met onze CaptureTech Protect service weet je zeker dat je werkzaamheden altijd door kunnen gaan. Je krijgt tot wel 24/7 support van onze IT specialisten die steeds op afstand kunnen meekijken via het Mobile Device Management systeem en zo oplossingsgericht advies kunnen geven, diagnoses stellen en herconfiguraties en herinstallaties van software kunnen uitvoeren. Bovendien heb je een onderhoudscontract waardoor je defecten kunt laten oplossen door onze engineers waarbij we steeds alle uitgevoerde acties rapporteren.

Barcode labelprinter in een magazijn

We zijn gecertificeerd service partner van Zebra, Honeywell en Toshiba Tec, wat betekent dat onze mensen uitgebreid getraind zijn om te werken met de industriële printers, desktop printers en mobiele labelprinters van deze merken. Ook behoort ondersteuning op locatie tot de mogelijkheden.

Zebra printers
Blog

Hoe kies je de juiste printer?

Als je op zoek bent naar een labelprinter is het belangrijk om de juiste printer voor de juiste toepassing te kiezen. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze door 5 vragen te stellen.

Bekijk de vragen

Beheer desktop labelprinters met SOTI Connect

Voorkom kostbare downtime van je printers en vereenvoudig het beheer met SOTI. Zo verlaag je de TCO van labelprinters. SOTI Connect is een zeer flexibele software tool waarmee beheerders printers kunnen configureren, bijwerken en beheren vanaf een centrale locatie. Met de flexibele, datagestuurde architectuur kunnen we snel nieuwe printers implementeren.

Download factsheet

Factsheet SOTI MobiControl Connect Zebra labelprinters MDM

Advies over desktop labelprinters

Ben je op zoek naar nieuwe printers en weet je wel ongeveer wat je nodig hebt, maar wil je eens navragen wat er allemaal mogelijk is? Onze specialisten geven vrijblijvend en merkonafhankelijk advies over labelprinters. Vaak kunnen ze je in een eerste gesprek al op weg helpen. Vul het formulier in of bel direct naar: +31 252 241544

Advies over desktop labelprinters

Ben je op zoek naar nieuwe printers en weet je wel ongeveer wat je nodig hebt, maar wil je eens navragen wat er allemaal mogelijk is? Onze specialisten geven vrijblijvend en merkonafhankelijk advies over labelprinters. Vaak kunnen ze je in een eerste gesprek al op weg helpen. Vul het formulier in of bel direct naar: +32 3 449 11 59

Profielfoto van Randy van den Brink van CaptureTech
Christoph Lambot
Randy van den Brink Christoph Lambot
Accountmanager Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close