• Ontworpen voor retail, transport & logistiek en maakindustrie
  • Groot 6-inch scherm met helder display
  • Scanengines en DeepSight™ technologie voor scannen van 1,5 tot 10 m afstand.
  • Robuust industrieel ontwerp op bedrijfsniveau met MIL-STD-810H, IP65/ IP68-bescherming en een Gorilla® Glass
  • Uitgevoerd met Android 13, WiFi 6/6E, 5G, Bluetooth 5.2 en NFC-connectiviteit

Doe meer met Memor 30 / 35

De Memor 30-35 familie van mobiele computers is uitgerust met Datalogic’s nieuwe Halogen™ DE2121-DL/ER scanengines en DeepSight™ technologie voor indrukwekkende scanmogelijkheden op lange afstand, waardoor de leesbaarheid wordt uitgebreid van 1,5 m tot maar liefst 10 m. Bluetooth 5.2 garandeert snellere overdracht van je data, een groter bereik, betere transmissiestabiliteit en een lager energieverbruik bij koppeling met andere apparaten. Al dit vermogen komt van een 4680 mAh batterij die is geoptimaliseerd voor consistente prestaties na elke laadcyclus. De Memor 30 / 35 draait op Android™ Enterprise, met Android 13 vooraf geïnstalleerd op elk model en ontvangt maandelijkse beveiligingsupdates en patches tot Android 18.

Meer werkplezier en efficiëntie met Green Spot en NFC

Een rood kruis helpt medewerkers de Memor 30 nauwkeurig en snel te richten, met audio- en visuele feedback en inclusief Datalogic’s Green Spot technologie. Zelfs bij het lezen van beschadigde of vuile labels of van schermen van het apparaat verloopt moeiteloos. Scanmogelijkheden worden verder verbeterd door de toevoeging van een 360° Near Field Communication (NFC) lezer.

Krachtig en robuust

De Memor 30 / 35 is bestand tegen stof (geen binnendringing), water (bestand tegen onderdompeling onder 1 m gedurende meer dan 30 minuten) en herhaalde vallen/stoten op beton. Verder is de batterij hot-swappable en draadloos op te laden en door de 8 MP frontcamera en PTT-knop kun je snel communiceren en HD videogesprekken voeren. Datalogic’s SoftSpot™ verbetert de gebruikerservaring door een configureerbare scantrigger op het scherm voor een vlottere werking.

Handige docking stations

De Memor 30 / 35 kan door met het optionele desktop dockingstation worden gebruikt als een energiezuinig werkstation. Het biedt volledige connectiviteit met randapparatuur zoals toetsenborden, monitoren en printers, maar verbruikt slechts 50% van de energie van een standaard desktopcomputer. Switch eenvoudig tussen draagbaar en desktopgebruik, waardoor er geen desktopcomputers hoeven te worden aangeschaft en beheerd.

Warehouse docking station for mobile computer

 

Meer Memor accessoires

De Memor 30 / 35 biedt naast een breed scala aan montage- en oplaadaccessoires onder andere een pistoolgreep en onderarmhouder voor meer ergonomie en een hogere productiviteit, terwijl bekabelde oplaadopties zorgen voor een kosteneffectieve oplossing voor een lagere initiële investering.

Specificaties Memor 30 - 35

Afmetingen167,6 x 78,6 x 17,7 mm
ToetsenFysieke toetsen: 2 scanknoppen aan de zijkant; PTT-toets; aan/uit; Volume omhoog/omlaag; 3 Android-softkeys
GewichtMet batterij: 314 gram
Batterij1-delig verwisselbaar batterijpakket met oplaadbare Li-Ion batterijen; 3,86 V; 4.680 mAh typisch (18,0 wattuur); Safe Swap' voor bescherming van applicatiegegevens

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Datalogic Memor 30 / 35

De Memor 30 / 35 van Datalogic is een robuuste mobiele computer ontworpen om activiteiten in de retail, transport en logistiek en productie te verbeteren. Met een groot 6-inch scherm, een helder display en Green Spot technologie geef je je medewerkers een gebruiksvriendelijke tool. De krachtige 2,4 GHz octa-core Qualcomm processor zorgt ervoor dat al je applicaties met ongekende snelheden worden uitgevoerd en WiFi 6/6E en 5G bieden volledige connectiviteit voor binnen én buiten.

Offerte aanvragen

close