• De NIMMSTA Light Tag kan een verhoging van de efficiëntie bereiken tot wel 80%.
  • Bevestig de tags met een plakstrip of magneet aan het rek.
  • Iedere kleur en patroon kan worden weergegeven en kleuren en patronen zijn gemakkelijk te koppelen.
  • De batterij van de Light Tag gaat 3-5 jaar mee.
  • Bluetooth 5.0 Low E / NFC
  • Configureerbaar via NIMMSTA APP

Hoe werkt de NIMMSTA Light Tag?

De light Tag communiceert direct met de NIMMSTA draagbare barcode scanner en is eenvoudig te koppelen aan de bijbehorende opslaglocatie door deze te scannen. Zo biedt de NIMMSTA een geïntegreerde oplossing voor barcode scanning en Pick to Light & Put to Light.

De combinatie van de slimme NIMMSTA draagbare scanner en de Ligght Tag werkt feilloos. De Light Tag bevat LED’s die in verschillende kleuren en patronen kunnen oplichten. Eerst worden de tags gescand met de NIMMSTA scanner, dan het laadstation en tenslotte moet de koppelingsknop op het display van de scanner worden ingedrukt. Klaar. Als de gebruiker via het NIMMSTA apparaat naar locatie 1 wordt gestuurd en binnen een straal van 10 meter van locatie 1 nadert, lichten de NIMMSTA scanner en de Light Tag in dezelfde kleur op. Hierdoor verloopt de workflow tot 80% sneller, omdat de locatie direct herkenbaar is.

Specificaties

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

NIMMSTA Light Tag

Met de NIMMSTA Light Tag transformeer je je magazijnworkflow door een innovatieve, visueel aangedreven Pick-by-Light-oplossing die je efficiëntie tot wel 80% verhoogt. Deze slimme technologie werkt naadloos samen met je NIMMSTA draagbare scanner, waardoor het beste van twee werelden is samengevoegd.

Offerte aanvragen

close