• Unieke 1,6 inch Paperwhite touchscreen
  • Standaard bereik 1D en 2D barcode-imager
  • 4 scans per seconde
  • Kleine scankop, gewicht 45 g, 44 x 55 x 17 mm (BxLxH)
  • IP 65; beschermd tegen stof en vocht
  • Functie in combinatie met triggerpad – deze zijn verwisselbaar (rechts, links, clippad)
  • Inductief snelladen: 80% in 55 minuten
  • Geïntegreerde oplaadbare batterij met 600 mAh
  • Batterijlevensduur 24 uur of 8.000 scancycli

NIMMSTA Standard Range Industrial Smart Watch

De NIMMSTA Standard Range maakt foutloos en snel orderpicking mogelijk met ‘s werelds eerste industriële Smart Watch, die een fundamentele revolutie teweegbrengt in magazijnen. De geoptimaliseerde workflows worden weergegeven op het display van de Smart Watch. Dankzij de bidirectionele interactie tussen de werknemer en het WMS of ERP verlopen de orderverzamelprocessen tot 50% efficiënter. Bovendien kunnen menselijke fouten volledig geëlimineerd worden wanneer je de NIMMSTA Standard Range combineert met de Light Tags.

Met de NIMMSTA Standard Range Smart Watch kun je in één beweging goederen oppakken en scannen. Het is een klein lichtgewicht (45 gram) apparaat dat nauwelijks opvalt op de rug van je hand. De ingebouwde krachtige scanner scant barcodes tot op een meter afstand. Hij haalt tot 8.000 scancycli en tot 4 scans per seconde.

WMS & ERP integraties

De NIMMSTA Standard Range Smart Watch toont elke stap op het display en de aanraakfunctie kan worden gebruikt om rechtstreeks met het WMS/ERP te communiceren. Op deze manier worden voorraadwijzigingen, correcties en bevestigingen in realtime doorgestuurd naar het systeem.

Als system integrator zorgt CaptureTech voor de volledige integratie van de NIMMSTA oplossingen met je andere systemen, zoals WMS of ERP.

Specificaties

Afmetingen44,0 x 55,7 x 16,9 mm
Gewicht45 g
Geschikte temperaturen0 °C – 50 °C
BeschermklasseIP65
Geluidsterkte85 dB(A) bij 10 cm afstand
Scanafstandmax. 1 meter

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

NIMMSTA Standard Range

Met de NIMMSTA Standard Range verhoog je je productiviteit dankzij de snelle en nauwkeurige barcode scanning, perfect voor elke industriële omgeving. Maar echt uniek is de touchscreen waardoor de gebruiker ook kan reageren op de opdrachten die gegeven worden.

Offerte aanvragen

close