• Unieke 1,6 inch Paperwhite touchscreen
  • Standaard bereik 1D en 2D barcode-imager
  • 4 scans per seconde
  • Kleine scankop, gewicht 45 g, 44 x 55 x 17 mm (BxLxH)
  • IP 65; beschermd tegen stof en vocht
  • Functie in combinatie met triggerpad – deze zijn verwisselbaar (rechts, links, clippad)
  • Inductief snelladen: 80% in 55 minuten
  • Geïntegreerde oplaadbare batterij met 600 mAh
  • Batterijlevensduur 24 uur of 8.000 scancycli

NIMMSTA Mid Range Industrial Smart Watch

De NIMMSTA Mid Range maakt foutloos en snel orderpicken mogelijk met ‘s werelds eerste industriële Smart Watch, die een ware revolutie teweegbrengt in magazijnen. De geoptimaliseerde workflows worden weergegeven op het display van de Smart Watch. Dankzij de bidirectionele interactie tussen de werknemer en het WMS of ERP verlopen de orderverzamelprocessen tot 50% efficiënter. Bovendien kunnen menselijke fouten volledig worden geëlimineerd wanneer je de NIMMSTA Mid Range combineert met de Light Tags.

Met de NIMMSTA Mid Range Smart Watch kun je goederen in één beweging oppakken en scannen. Dit kleine, lichtgewicht apparaat van slechts 45 gram valt nauwelijks op op de rug van je hand. De ingebouwde krachtige scanner kan barcodes scannen tot op vier meter afstand en haalt tot 8.000 scancycli en 4 scans per seconde.

WMS & ERP integraties

De NIMMSTA Mid Range Smart Watch toont elke stap op het display en de aanraakfunctie kan worden gebruikt om rechtstreeks met het WMS/ERP te communiceren. Zo worden voorraadwijzigingen, correcties en bevestigingen in realtime doorgestuurd naar het systeem.

Als systeemintegrator zorgt CaptureTech voor de volledige integratie van de NIMMSTA-oplossingen met je andere systemen, zoals WMS of ERP.

NIMMSTA Integrations

NIMMSTA Integraties

Specificaties

Afmetingen44,0 x 55,7 x 16,9 mm
Gewicht45 g
Geschikte temperaturen0 °C – 50 °C
BeschermklasseIP65
Geluidsterkte85 dB(A) bij 10 cm afstand
ScanafstandMax. 4 meter

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

NIMMSTA Mid Range

Met de NIMMSTA Mid Range kun je rekenen op betrouwbare en snelle barcode scanning over middellange afstanden, perfect voor uiteenlopende industriële toepassingen. Deze veelzijdige scanner integreert moeiteloos met je bestaande systemen en verhoogt je operationele efficiëntie aanzienlijk.

Offerte aanvragen

close