• Draag aan riem of lanyard (keycord)
  • Trigger scanner door drukknop
  • Vederlicht: 45 gram

De NIMMSTA Lanyard of Zipper

De NIMMSTA Lanyard is een handige accessoire voor de NIMMSTA barcode scanner die zorgt voor intrekbaarheid en directe beschikbaarheid. Dit is ideaal voor omgevingen met lage scanvolumes, zoals productie- en retailomgevingen. Met de NIMMSTA Lanyard of Zipper heb je de scanner altijd binnen handbereik en kun je eenvoudig scannen met een druk op de knop.

De NIMMSTA kan aan een kantelbare clip (Zipper) of sleutelkoord (Lanyard) worden bevestigd, waardoor je de scanner gemakkelijk kunt meenemen en gebruiken. De scanengine van de NIMMSTA wordt automatisch geactiveerd zodra je het apparaat uit de basis trekt of in de gesloten positie plaatst, zodat je snel kunt scannen wanneer nodig.

Met de NIMMSTA Lanyard of Zipper hoef je je geen zorgen te maken over het constant vasthouden of opbergen van de scanner. Je kunt het eenvoudig aan je kleding bevestigen of om je nek dragen met een keycord, waardoor je handen vrij blijven voor andere taken. Dit verhoogt de efficiëntie en het gemak in je dagelijkse werkzaamheden.

Of je nu in een productieomgeving, winkel of andere setting werkt waar snelle en gemakkelijke scanning vereist is, de NIMMSTA scanner met de Lanyard of Zipper biedt een praktische en directe scanoplossing. Zo kun je snel en accuraat scannen terwijl je je op andere taken kunt concentreren.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

NIMMSTA Lanyard & Zipper

De Lanyard of Zipper maakt de NIMMSTA industriële smart watch intrekbaar en eenvoudig direct beschikbaar. Ideaal voor omgevingen met lage scanvolumes zoals productie en retail. Scan met een druk op de knop, die aan een kantelbare clip of sleutelkoord wordt gedragen.

Offerte aanvragen

close