• Hoge prestaties: Snelle doorvoersnelheid voor efficiënte netwerkbeveiliging.
  • Ingebouwde WiFi: Draadloze functionaliteit zonder extra hardware.
  • Geavanceerde beveiliging: Bescherming tegen diverse cyberdreigingen.
  • SD-WAN: Verbetert netwerkprestaties en kostenbeheer.
  • Klein formaat: Compact en geschikt voor kleine ruimtes.
  • Energiezuinig: Laag energieverbruik voor kostenefficiëntie.
  • Schaalbaar: Geschikt voor groeiende netwerken.
  • Security-Driven Networking levert geconvergeerde netwerken en beveiliging.
  • Gepatenteerde SoC-processors van Fortinet.
  • Enterprise Security met geconsolideerde AI / ML-aangedreven FortiGuard Services.
  • Gecentraliseerd beheer voor netwerken en beveiliging, automatisering, diepe analytics, en self-healing.

FortiWiFi met de FortiGate 50G

De FortiGate 50G serie levert gecoördineerde, geautomatiseerde, end-to-end bescherming tegen bedreigingen in alle use cases. Zo komt de FortiGate 50G met een rijke set van AI / ML-gebaseerde FortiGuard security services het geïntegreerde Security Fabric platform. FortiGate heeft de eerste geïntegreerde SD-WAN en zero-trust netwerk toegang (ZTNA) handhaving binnen een firewall oplossing en wordt aangedreven door een OS. FortiGate 50G controleert, verifieert en vergemakkelijkt automatisch de toegang van gebruikers tot apps en levert consistentie met een naadloze en geoptimaliseerde gebruikerservaring.

Netwerk- en bestandsbeveiliging.

De AI/M-modellen in de FortiGate 50G gebruiken Intrusion Prevention (IPS) om deep packet/SSL-inspectie uit te voeren om schadelijke inhoud te detecteren en tegen te houden, en virtuele patching toe te passen wanneer een nieuwe kwetsbaarheid wordt ontdekt. Het omvat ook Anti-Malware voor verdediging tegen bekende en onbekende bestandsgebaseerde bedreigingen. Anti-malware diensten omvatten zowel antivirus als sandboxing om meerlaagse bescherming te bieden en worden verbeterd in real-time met informatie over bedreigingen van FortiGuard Labs. FortiGate 50G’s Application Control verbetert de naleving van de beveiliging en biedt real-time applicatie zichtbaarheid.

Fortinet’s geavanceerde besturingssysteem

De FortiGate 50G komt met FortiOS. Dit besturingssysteem maakt de convergentie van goed presterende netwerken en beveiliging in de Fortinet Security Fabric. Omdat het overal kan worden ingezet, levert het een consistente en contextbewuste beveiliging in het netwerk, endpoint en multi-cloud omgevingen.

FortiOS voedt alle FortiGate implementaties, of het nu een fysiek of virtueel apparaat, als een container, of als een cloud service. Dit model maakt het mogelijk om veel technologieën en toepassingen te combineren, met een uniform besturingssysteem en maximale schaalbaarheid.

FortiGate 50G specificaties

IPS Throughput2.25 Gbps
NGFW Throughput1.25 Gbps
Threat Protection Throughput1.1 Gbps
InterfacesMultiple GE RJ45 | Variants with 5G, PoE, DSL, SFP, WiFi, and/or storage
Operating Temperature0°C to 40°C

Vraag het onze netwerk specialisten

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

FortiGate 50G

Op elke schaal is de Next-Generation Firewall FortiGate 50G serie een uitstekende keuze voor het bouwen van veilige netwerken op gedistribueerde bedrijfslocaties.

Offerte aanvragen

close