• Snelle prestaties: Doorvoersnelheid tot 10 Gbps.
  • Ingebouwde WiFi: Draadloze connectiviteit zonder extra hardware.
  • Geavanceerde beveiliging: Next-gen firewall, IPS, en antimalware.
  • SPU optimalisatie: Snellere verwerking van beveiligingstaken.
  • SD-WAN ondersteuning: Betere netwerkprestaties en kostenbesparing.
  • Eenvoudig beheer: Gebruiksvriendelijke interface en centraal beheer.
  • Compact ontwerp: Ideaal voor kleine kantooromgevingen.
  • Cloudintegratie: Centraal beheer via FortiCloud.

FortiGate 60F Next-Generation Firewall en SD-WAN

De FortiGate 60F integreert firewalling, SD-WAN en beveiliging in één apparaat, ideaal voor het bouwen van veilige netwerken op gedistribueerde bedrijfslocaties en voor het transformeren van WAN-architecturen op elke schaal. De FortiGate FortiWiFi 60F draait op FortiOS, het eerste geconvergeerde netwerk- en beveiligingssysteem in de industrie. Deze convergentie stelt bedrijven in staat om hun dynamische digitale infrastructuren efficiënt te beveiligen.

Als hoeksteen van het Fortinet Security Fabric-platform werkt de FortiGate 60F naadloos samen met FortiGuard AI-aangedreven Security Services om gecoördineerde, geautomatiseerde, end-to-end bescherming tegen bedreigingen in real time te leveren. De 60F-familie is gebaseerd op een gepatenteerde SD-WAN-gebaseerde ASIC, die ongeëvenaarde prestaties levert in vergelijking met traditionele CPU’s, met lagere kosten en energieverbruik. Dit gespecialiseerde ontwerp en de ingebouwde multi-core processor versnellen de integratie van netwerk- en beveiligingsfuncties in de FortiGate 60F, wat de veilige verbindingen en gebruikerservaring op filialen optimaliseert.

Web / DNS Beveiliging

Web- en DNS-beveiligingsdiensten bieden bescherming tegen bedreigingen via het web, inclusief DNS-gebaseerde dreigingen, kwaadaardige URL’s (zelfs in e-mails), en botnet/command-and-control-communicatie. DNS-filtering biedt volledige zichtbaarheid in DNS-verkeer, blokkeert risicovolle domeinen en beschermt tegen DNS-tunneling, DNS-infiltratie, C2-serveridentificatie en Domain Generation Algorithms (DGA). URL-filtering maakt gebruik van een database met meer dan 300 miljoen URL’s om kwaadaardige sites en schadelijke inhoud te identificeren en te blokkeren. IP-reputatie- en anti-botnetdiensten voorkomen botnetcommunicatie en blokkeren DDoS-aanvallen van bekende bronnen.

OT Security met FortiGate 60F

De FortiGate 60F biedt OT-security met OT-detectie, correlatie van OT-kwetsbaarheden, virtuele patching, OT-handtekeningen en protocoldetectors die specifiek zijn voor de industrie. Dit zorgt voor een sterke verdediging van OT-omgevingen en apparaten.

 

 

FortiGate 60F specificaties

IPS Throughput1.4 Gbps
NGFW Throughput1 Gbps
Threat Protection Throughput700 Mbps
Operating Temperature 0°C - 40°C
GeluidVentilatorloos 0 dBA

Vraag het onze netwerk specialisten

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

FortiGate 60F

De FortiGate 40F integreert firewalling, SD-WAN en beveiliging in één apparaat, ideaal voor het bouwen van beveiligde netwerken op gedistribueerde bedrijfslocaties en het transformeren van WAN-architectuur op elke schaal.

Offerte aanvragen

close