• Uitzonderlijke prestaties: Tot 1 Tbps doorvoersnelheid, ideaal voor grote netwerken.
  • Modulaire architectuur: Flexibele uitbreidingsmogelijkheden.
  • Geavanceerde beveiliging: Bescherming tegen moderne dreigingen zoals IPS en antimalware.
  • Hoge capaciteit: Ondersteunt duizenden gelijktijdige verbindingen.
  • SPU-optimisatie: Snelle verwerking van netwerk- en beveiligingstaken.
  • SD-WAN ondersteuning: Efficiënt verkeersbeheer.
  • Carrier-grade betrouwbaarheid: Geschikt voor kritieke omgevingen.
  • Energie-efficiënt: Laag energieverbruik zonder prestatieverlies.

De FortiGate 7121F

De FortiGate 7121F uit de 7000F-serie wordt aangedreven door een uitgebreid pakket AI/ML-gebaseerde FortiGuard-diensten en een geïntegreerd security fabric-platform. Zo biedt de FortiGate 7121F gecoördineerde, geautomatiseerde, end-to-end bescherming tegen bedreigingen voor alle use cases. Als eerste in de industrie komt de FortiGate 7121F met geïntegreerde Zero Trust Network Access (ZTNA) binnen een Firewall-oplossing. Zo controleert, verifieert en faciliteert de FortiGate 7000F-serie automatisch de toegang van gebruikers tot applicaties, wat zorgt voor een consistente en naadloze gebruikerservaring.

Netwerk processors

De Network Processor 7 (NP7) in de FortiGate 7121F is ontworpen om uitzonderlijke prestaties en schaalbaarheid te bieden voor kritieke netwerkfuncties. Deze baanbrekende netwerkprocessor werkt samen met FortiOS en levert hyperscale firewallcapaciteit, versneld opzetten van sessies en ultralage latentie. Daarnaast biedt de NP7 toonaangevende prestaties voor VPN, VXLAN-terminatie, hardware logging en het verwerken van grote datastromen.

De Content Processor 9 (CP9) in de FortiGate 7121F fungeert als co-processor die resource-intensieve beveiligingsfuncties ontlast. Deze negende generatie Content Processor versnelt SSL-decryptie, inclusief TLS 1.3, en andere beveiligingsfuncties. Bovendien biedt de CP9 versnelde patroonherkenning voor snelle inspectie van realtime verkeer en efficiënte verwerking van IPS-functies, zoals voorafgaande scan en matching, handtekeningcorrelatie en antivirusverwerking.

 

FortiOS

FortiOS biedt uitgebreide zichtbaarheid en controle, zorgt voor consistente toepassing en handhaving van beveiligingsbeleid, en ondersteunt gecentraliseerd beheer van grootschalige netwerken.

  • Interactieve drill-down en topologie viewers: Geeft realtime statusinformatie weer.
  • Eenklik-remediëring: Biedt snelle en nauwkeurige bescherming tegen bedreigingen.
  • Uniek dreigingsscore-systeem: Verbindt gewogen bedreigingen met gebruikers om prioriteiten in onderzoeken vast te stellen.

FortiGate 7121F specificaties

IPS Throughput675 Gbps
NGFW Throughput550 Gbps
Threat Protection Throughput520 Gbps
Operating Temperature 0°C - 40°C

Vraag het onze netwerk specialisten

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

FortiGate 7121F

De FortiGate 7121F uit de 7000F-serie biedt hoogwaardige, beveiligingsgerichte netwerken voor grote ondernemingen en serviceproviders. Deze serie integreert diepgaande beveiliging in datacenters en hybride IT-architecturen, waardoor elk netwerkpunt op elke schaal beschermd kan worden.

Offerte aanvragen

close