• 6 interne antennes
  • Maximale doorvoersnelheid 3,47 Gbps
  • Bluetooth-radio
  • Radio’s van 2,4 GHz en 5 GHz
  • Bestuurd door ExtremeWireless WiNG OS

De AP460 van Extreme Networks

De AP460 is een draadloos access point van Extreme Networks, dat is ontworpen voor high-density omgevingen en geavanceerde draadloze toepassingen. Met een maximale doorvoersnelheid van 3,47 GBps, 6 interne antennes en ondersteuning voor 802.11ac Wave 2 en 4×4:4 MU-MIMO, is de Ap460 één van de krachtigste access points op de markt.

Naast geavanceerde functies zoals Dynamics Radio Management, Seamless Roaming en een modulair ontwerp, biedt de AP460 ook een uitgebreide set van beheertools voor configuratie, beveiliging, monitoring en probleemoplossing via het ExtremeWireless WiNG-besturingssysteem.

De AP460 is geschikt voor gebruik in high-density omgevingen zoals stadions, universiteiten en ziekenhuizen waar tegelijkertijd veel apparaten verbinding maken met het netwerk. Het access point is ook geschikt voor outdoor gebruik en kan worden gevoed via Power over Ethernet, zodat er geen extra voedingsbron nodig is.

Met zijn robuuste behuizing, geavanceerde functies, en hoge doorvoersnelheid is de AP460 een krachtige en betrouwbare keuze voor organisaties die behoeften hebben aan een draadloos netwerk dat bestand is tegen zware belastingen en de nieuwste draadloze technologieën ondersteunt.

MS450 Specificaties

Dimensies22.9 cm x 22.9 cm x 4.4 cm
Gewicht1.4 kg
Operating Temperature -40 tot 60°C

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Extreme Networks AP460

De AP460 van Extreme Networks is een krachtig draadloos access point, ontworpen voor high-density omgevingen en geavanceerde draadloze toepassingen. Het access point biedt geavanceerde functies, zoals Dynamic Radio Management en Seamless Roaming, en een maximale doorvoersnelheid van 3,47 Gbps. De AP460 is ook uitermate geschikt voor gebruik in outdooromgevingen.

Offerte aanvragen

close