zorg voor een veilige en gezonde werkplek

CapCleaner UV-C

Goed werkgeverschap is zorgen voor uw medewerkers

Desinfecteer uw mobiele apparatuur, sleutels, bedrijfsmiddelen in 30 seconden

Apparatuur en producten die binnen een organisatie regelmatig tussen medewerkers worden uitgewisseld of in verschillende ploegendiensten worden gebruikt, zijn vaak lastig of geheel niet te desinfecteren met reinigingsalcohol.

Dankzij de CapCleaner UV-C kunt u op een eenvoudige manier mobiele apparatuur en andere bedrijfsmiddelen ontsmetten. De bediening is snel, veilig, eenvoudig en zonder medische achtergrond door iedereen te gebruiken. Een veilig en volledig gecontroleerd proces voor het desinfecteren van uw bedrijfsmiddelen. 

Reserveer de CapCleaner UV-C

Eenvoudig

Desinfecteren kan niet eenvoudiger. Uw mobile apparatuur, sleutels en andere assets 360° desinfecteren in 30 seconden, met 1 druk op de knop.

Veilig

De CapCleaner UV-C heeft meerdere beveiligingsniveau’s ingebouwd, zoals een veiligheidsrelais of de hermetisch (lichtdichte) dubbele deur, voorzien van een elektronisch slot, welke automatisch opent na het desinfectie proces.

Snel

UV-C licht doodt zeer snel (30 seconden) en effectief virussen en bacteriën. Door de speciale reflectie in de CapCleaner UV-C wordt apparatuur 360° gedesinfecteerd.

Efficiënt

Dezelfde beproefde methode wordt ook in ziekenhuizen en de voedselindustrie toegepast voor het deactiveren van microben.

Veilig, UV-licht dichte deur met elektronisch slot

Aan het desinfecteren komt geen vloeistof te pas. Dit resulteert dus niet in schade aan uw elektronische apparatuur. Van UV-C licht weten we dat het de celdeling van cellen en bacteriën stopt, waardoor ze niet kunnen vermenigvuldigen. De CapCleaner UV-C is te gebruiken voor o.a. sleutels, handheld terminals, mobiele telefoons, headsets, tablets etc.
Het werkt erg eenvoudig en intuïtief voor de gebruiker: De CapCleaner UV-C kan op 1 manier bediend worden en gaat pas weer open als het desinfecteer proces is voltooid. Eén drukknop voor de bediening, eenvoudiger kan het niet. 

Voordelen

Te gebruiken voor o.a. sleutels, telefoons, handheld terminals, headsets en tablets
In 30 seconden gedesinfecteerd
Eenvoudig, veilig en snel
Beproefde UV-C methode zoals ook in ziekenhuizen en voedselindustrie gebruikt wordt

Hoe werkt het?

Stap 1

Verwijder zichtbaar vuil, zoals stof en vet van uw apparatuur

Stap 2

Plaats de apparatuur op het rooster in de CapCleaner UV-C en start het desinfecteerd proces

Stap 3

Desinfecteer uw handen gedurende het proces, volgens uw protocol

Stap 4

Na 30 seconden springt deur automatisch open en is de apparatuur gedesinfecteerd


Specificaties

Buitenmaat (bxhxd):
415x400x310 mm

Binnenmaat (bxhxd):
280x240x275 mm

Volume compartiment:
18,5 liter

Gewicht:
20 kg

 

× Hoe kunnen wij u helpen?