Efficiënt, Veilig & Betrouwbaar

Elektronische Lockers: Efficiënt en veilig uw bedrijfsmiddelen beheren

Waardevolle bedrijfsmiddelen zoals sleutels, laptops, tablets, mobiele telefoons, en barcode scanners raken snel zoek. Voor het veilig opbergen van waardevolle bedrijfsmiddelen heeft CaptureTech de CapLocker ‘de slimme elektronische locker’ ontwikkeld.

Beheer eenvoudig, efficiënt en 100% veilig uw bedrijfsmiddelen via de CapLocker, de Automatische Servicedesk van CaptureTech. De CapLocker is een slimme elektronische locker en biedt volledig inzicht in en monitoring van uw uitgegeven bedrijfsmiddelen.

VOORDELEN

CapLocker: De Elektronische Locker

N

Efficiënt beheer

Automatiseer de uitgifte en inname van uw bedrijfsmiddelen

N

Tijdswinst

Geen repetitieve en tijdrovende administratieve taken.

N

Veilig toegang

Toegang via pincode, QR-code, personeels- / toegangspas

N

API

Koppel ons systeem met uw favoriete software

N

Track & Trace

Wie, wat, wanneer en status van middel (defect? Ja / Nee)

N

Modulair

Beschikbaar vanaf 4 vakken tot op maat

Webmanager

Software voor een Waterdicht Audit Trail

Altijd kunnen nagaan waar uw sleutels zich bevinden? Dat kan met de CaptureTech WebManager. Deze web-based applicatie beantwoordt de vragen wie, wat, waar en wanneer. Alle handelingen van sleutelgebruikers worden bijgehouden in een database, waardoor  er een sluitende audit trail ontstaat.

3RD party

Integreer met uw Bestaande Software

De CaptureTech WebManager kan eenvoudig geïntegreerd worden. Staat u systeem naar keuze er niet bij?  Vraag onze experts naar de mogelijkheden.

Heeft uw organisatie daar wat aan?

Doe de Check!

CaptureTech biedt met de Automatische Servicedesk een eenvoudige oplossing voor verschillende segmenten: Van Educatie, Zorg, Corporate, Overheid tot de Technische installatiebranche.

Bent u benieuwd naar hoe de CapLocker: dé Automatische Servicedesk van CaptureTech van meerwaarde kan zijn binnen uw segment?

Download dan de brochure voor uw segment!

Staat uw segment er niet tussen?
Neem dan contact op via onderstaande formulier.

Vertrouwd en gebruikt door:

500+ Organisaties

“Met de CapLocker, de Automatisch Servidesk van CaptureTech delen wij  laptops, iPhone-opladers, fietssleutels en OV-kaarten. Met de QR-code die bij de reservering wordt ontvangen, kan het item bij de uitleenmuur worden opgehaald en ook weer worden teruggebracht.”

Tosca Brog

Coördinator Automatisering, Gemeente Waddinxveen

Contact

Praat met een expert