Doelgericht

De winst en investering bij voice picking

Wat is de terugverdientijd van een voice-oplossing voor orderpicken?
De return on investment (ROI) bedraagt vaak minder dan tien maanden! CaptureTech bewijst dat met haar beproefde DC walkthrough inclusief ROI-calculatie.

Tijdens deze walkthrough van uw distributiecentrum of magazijn analyseren wij de warehousing-processen. De kosten van uw huidige operatie zetten wij af tegen de kosten van werken met een voice-systeem. Op basis hiervan komt CaptureTech met een gedegen advies over voice. Wij calculeren uw ROI inclusief de terugverdientijd.

Onze walkthrough analyseert de onderdelen van het bestaande logistieke proces, zoals Receiving, Put Away, Replenishment, Selection (Picking), Order Consolidation, Quality Assurance/Auditing, Staging en Loading.

N
Foutreductie
N
Tijdswinst & Productiviteit
N
Twee handen vrij
N
Kostenbesparing

State of the Art technology

Hoeveel productiviteitswinst kan ik verwachten?

Uw productiviteit zal met minimaal 20 procent stijgen door het inzetten van een voice-oplossing van CaptureTech. En met de inzet van onze Performance Manager kunt u de processen na implementatie nog verder optimaliseren!

De uiteindelijk te realiseren productiviteitswinst is afhankelijk van de methode van orderpicken die u momenteel gebruikt, en die voice zou gaan vervangen. Werkt u met papier of met scanners? Orders verzamelen met voice brengt sowieso een grote verbetering.

Met hoeveel kan het aantal fouten dalen?

Ook de exacte hoeveelheid waarmee het aantal fouten vermindert, hangt af van uw huidige orderpickmethode. 1% minder fouten lijkt verwaarloosbaar, maar vertegenwoordigt in werkelijkheid een economische waarde die tot honderdduizenden euro’s kan oplopen.

Hoe kan voice picking mijn klanttevredenheid verbeteren?

Zoals beschreven, zorgt orderpicken met voice oftewel voice picking voor een belangrijke daling van het aantal gemaakte fouten tijdens het verzamelen van producten. Naast de financiële winst, vermindert ook de ergernis bij uw klanten. Uw reputatie en klanttevredenheid stijgen als gevolg hiervan flink.

 Lees de praktijk verhalen 

Capturetech

DC walkthrough en ROI-calculatie

Tijdens onze beproefde walkthrough van een distributiecentrum analyseren wij uw warehousingprocessen en komen op basis hiervan met een gedegen advies over voice.

Wij calculeren uw ROI inclusief de terugverdientijd. Uw productiviteit stijgt met minimaal 20% door het inzetten van een voice-oplossing van CaptureTech. En met de inzet van CaptureTech’s Performance Manager kunt u de processen na implementatie nog verder optimaliseren!

Ondek hier Logistiek analyse & advies

 

RFID & Barcoding

Technieken

RFID

RFID geeft u real-time inzicht in uw processen en een boost in uw supply chain.

Lees meer

Barcoding

Het scannen van barcodes verkleint de kans op fouten en verhoogt de efficiency …

Lees meer

Wilt u meer informatie, een demo of een offerte aanvragen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!

× Chat met een technisch specialist Available from 08:30 to 17:00