Politie Turnhout verhoogt veiligheid en efficiëntie met sleutelbeheer

Politie Turnhout werkt met KeyConductor en Webmanager

De Politie Regio Turnhout is een ambitieus en toonaangevend korps met activiteiten verspreid over 7 gemeentes: Turnhout, Baarle-Hertog, Beerse, Kasterlee, Lille, Oud-Turnhout en Vosselaar. Met een totaal van 255 medewerkers wordt de veiligheid en service gegarandeerd voor de 117000 inwoners.

Om veiligheid en efficiënte te verhogen, staat de inzet van slimme technologie hoog in het vaandel. Sinds enkele jaren maakt het Turnhoutse korps gebruik van een elektronische sleutelkast. Het geautomatiseerde sleutelbeheer wordt gebruikt voor sleutels van voertuigen, fietsen, technische ruimtes en de wapenkamer. Deze kast was aan vervanging toe, waarop het korps op zoek ging naar een sleutelkast van de volgende generatie.

Bedrijf: Politie Regio Turnhout

Locatie: Turnhout, België

Sector: Overheid

Product: KeyConductor en WebManager

“De oplossing van CaptureTech biedt ons tal van voordelen”

Bert Keersmaekers

Systeembeheerder, Politie Turnhout

Gebruiksvriendelijke sleutelkast software 

De keuze viel op CaptureTech met de KeyConductor en de gebruiksvriendelijke software CaptureTech WebManager. Als specialist in beveiliging, bewaking en geldtransport, was dit voor Politie Regio Turnhout een optimale keuze. “De oplossing van CaptureTech biedt ons tal van voordelen”, zo weet syteembeheerder Bert Keersmaekers te vertellen.

De Keyconductor is een robuuste en flexibele oplossing. Met vlotte toegang, zonder deur en toch veilig vergrendeld. “De toegang via de Mifare personeelsbadge was in een vingerknip geregeld. Verder is de gebruiksvriendelijkheid van de software een grote meerwaarde en een stap vooruit”, zegt Keersmaekers.

 

Geschikt voor intensief gebruik

De oplossing wordt zeer intensief gebruikt, waarbij veiligheid en efficiëntie voorop staan.. “CaptureTech biedt ons een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, waarbij de service en support uitstekend verloopt” voegt Bert Keersmaekers er nog aan toe. “Zo kunnen we in de toekomst vlot uitbreiden voor extra sleutels of beheer van radio’s of andere essentiële politiemiddelen.”

“De toegang via de Mifare personeelsbadge was in een vingerknip geregeld”

Bert Keersmaekers

Systeembeheerder, Politie Turnhout

PNG image of the CaptureTech KeyConductor in three different sizes; small, medium and large
× Hoe kunnen wij u helpen?