Spraakgestuurd orderpicking 

Bij voice picking heeft elke orderpicker een voice terminal en headset met microfoon. Hij ontvangt op menselijke wijze gesproken instructies van de computer over de picklocatie, het aantal te verzamelen artikelen enzovoort. Aangekomen op de locatie, spreekt hij een controlegetal in. Na bevestiging door de computer, geeft het systeem ‘mondeling’ aan hoeveel artikelen voor welke order(s) moeten worden verzameld.

Veel aanbieders combineren producten van verschillende leveranciers tot één ‘oplossing’ die wij gemakshalve de paraplu-oplossing noemen. Gemak is er vooral voor de aanbieder, niet voor u als klant. Want met mobiele devices, headsets en spraakherkenning die niet optimaal op elkaar zijn afgestemd, komt u vroeger of later vanzelf in de problemen.

Elke gebruiker van een spraakafhankelijk systeem gebruikt een unieke, voor hem/haar geoptimaliseerde taaldatabase. Door de voice picker uitgesproken woorden worden daarin vergeleken met eerder door dezelfde persoon ingesproken woorden.

Investering snel terugverdient

Indien u kiest voor een voice-oplossing met spraakherkenning, dan is dat volgens CaptureTech de enig juiste beslissing. Het is wel een grotere initiële investering, maar één die zich snel terugverdient. Als u bereid bent hiervoor het geld uit te geven, waarom dan bezuinigen op hardware en kiezen voor de goedkoopste en niet de beste oplossing?

Een demonstratie aanvragen?

CaptureTech verzorgt graag een brede demonstratie van voor u geoptimaliseerde oplossingen en onze technische knowhow. Wat bedoelen wij daar precies mee? Wij demonstreren een voice-oplossing niet alleen in een rustig kantoor binnen uw distributiecentrum of magazijnomgeving, maar er middenin: vol met achtergrondlawaai zoals gepraat, muziek en ventilatie. Met een dwarsdoorsnede van uw medewerkers, van diverse nationaliteiten en met verschillende accenten.

Alleen zo kunt u onze producten naar waarde schatten en een verantwoorde keuze maken tussen ons en eventuele andere aanbieders. De tevredenheid van uw klanten is voor ons belangrijk. Die vergroot u door het toepassen van voice.

Contact

Zie de MC9300 in actie!