Werken bij CaptureTech

Capturetech

Over ons

Bij CaptureTech draait alles om Efficiency Improvements. Als IT dienstverlener en specialist in automatische identificatie binnen logistieke processen, hebben we als doel om de processen van onze klanten in distributiecentra, productielocaties, winkels en tijdens transport te optimaliseren.

Dat doen we met oplossingen en systemen waar slimme software en automatische identificatie technieken als Barcode, RFID en Voice Recognition onderdeel van uitmaken. Na oplevering zorgen wij vanzelfsprekend voor optimale service van onze systemen, maar kunnen we onze klanten ook dienstverlening bieden op het gebied van algemene ICT zoals netwerk en werkplek beheer. Op deze manier kunnen wij onze klanten compleet ontzorgen. Naast onze oplossingen voor logistiek ontwikkelen wij ook producten en systemen voor het tracken en tracen van bedrijfsmiddelen zoals bijvoorbeeld sleutels, laptops en mobiele devices.

Cultuur

Worklife balance

CaptureTech kenmerkt zich door een platte organisatie met enthousiaste medewerkers. De lijnen zijn kort en we spreken elkaar aan op onze verantwoordelijkheden. Drive wordt enorm gewaardeerd en gaat gepaard met vrijheid om eigen initiatieven te kunnen en te durven nemen. Flexibel werken vanuit huis, met z’n allen lunchen en een vrijdagmiddag borrel kenmerken ook de CaptureTech bedrijfscultuur.

Superhero

Maak jij het verschil?

Aan de slag met de nieuwste technologieën bij een internationale en informele organisatie waar teamwork, collegialiteit en kennisdelen centraal staan? Bij ons kun je je kennis verdiepen en uitgroeien tot specialist. We hebben langdurige klantrelaties waardoor je echt van begin tot eind betrokken bent in het gehele proces

Vacatures

Wij zoeken getalenteerde professionals

ICT SYSTEEMBEHEERDER

JUNIOR TECHNISCH SPECIALIST/BEHEERDER

SERVICEDESK PROFESSIONAL IT

JR. CLOUD CONSULTANT/CLOUD ENGINEER

PRE SALES ENGINEER AUTO ID

SOFTWARE DEVELOPER

× Hoe kunnen wij u helpen?